The Beechmaster – One Touch Tiki Cocktails – Cocktail Wonk

Een verhaal over de Bartesiaans (blijkbaar een van Oprah’s favoriete dingen) ging vandaag door mijn Google-nieuwsfeed. Voor de lage prijs van $ 349 en enkele receptspecifieke capsules, kunnen klanten moeiteloos thuis Lemon Drops en Low-Cal Margaritas maken.

Natuurlijk heb ik me afgevraagd hoe dit zou kunnen werken voor Tiki-cocktails – ze hebben tenslotte de reputatie ingewikkeld te zijn. Ik zat al snel te dagdromen over een persbericht voor een (volledig fictieve) Beechmaster-machine:

Aankondiging van de Beechmaster
Tiki-drankjes met een druk op de knop!

Nu kun je een virtuele strandjutter en handelaar in huis halen en moeiteloos de perfecte Mai tai of Three Dots and a Dash maken met slechts één druk op de knop! Hoe werkt dit moderne Wi-Fi-verbonden wonder, beste lezer?

Vul eenvoudig de gelabelde tanks met Jamaican Rum, Demerara Rum, Demerara Overproof rum, white rum, gold rum, gin, bourbon, Scotch whisky, curacao en pimento dram. Onze Beechmaster Max-editie voegt een Jamaicaanse Overproof-tank toe aan het bovenstaande en voegt automatisch een kwart ounce toe aan elk recept.

Naast de spirit tanks staat ons gepatenteerde SyrupStation. Sluit gewoon de meegeleverde sirooppakketten aan: Demerara, passievrucht, orgeat, kaneel en eenvoudig zijn aanwezig. Grenadine, fassionola, crème van kokosnoot, honing en rijke eenvoudige sirooppakketten kunnen afzonderlijk worden gekocht.

De Angostura Bitters-module is geconfigureerd om standaardflessen van 4, 6,7 en 16 oz te accepteren. Nooit meer handmatig 1,5 oz bitters voor uw Angostura Coladas! Met het optionele MaxAngo-hulpstuk kan je Beechmaster rechtstreeks in een emmer Angostura van 5 gallon tappen – geweldig voor Tiki-festivalruimtefeesten!

Naast de Angostura-module bevindt zich het falernumstation van de Beechmaster, vooraf geconfigureerd voor flessen officiële Barbados-falernum. Een aanstaande upgrade ondersteunt een verborgen fles “fauxlernum” die niet op Barbados is gemaakt. Software maakt het mogelijk om er discreet tussen te schakelen – alleen u weet welke is gebruikt!

Natuurlijk moet u alleen de meest verse citroen, limoen, sinaasappel en grapefruit toevoegen aan de prullenbakken van het sapstation. De Beechmaster snijdt en perst alle citrus op bestelling. De Max-editie schilt eerst de citrus alvorens uit te persen en gebruikt de schil om een ​​mooie garnering te vormen. (Zorg ervoor dat je creatieve manieren vindt om de schillen van citrusvruchten achteraf te recyclen.) De Max-editie ondersteunt ook een ananaspershulpstuk en selecteert en haalt automatisch de meest verse bladeren voor garnering.

U moet uw Beechmaster ook aansluiten op uw plaatselijke waterleiding. Vertrouw ons, het verse kiezelijs maakt alleen HET BESTE voor u en uw gasten. Nooit meer ‘s avonds laat naar Sonic rennen of kijken hoe je blender je troebele vriesijs in besneeuwde scherven verandert.

Zodra je dit eenvoudige installatieproces hebt voltooid, plaats je gewoon je glaswerk of mok naar keuze in de mengkamer. Onze speciaal ontworpen HamBeech spindelblender daalt af en mixt/belucht je drankje tot een perfect schuim, klaar om te serveren! De Max-editie maakt ook een foto van je smakelijke plengoffer voor automatische upload naar Instagram en de Tiki Recepten Facebook-groep.

Als het gaat om het selecteren van wat je wilt maken, start je gewoon de Beechmaster-app (sorry, alleen iOS) en vind je het recept van onze keuze. Met een selectievakje kun je optioneel je drankjes Commando-fy (Je moet ervoor zorgen dat je spirit-tanks van tevoren zijn bijgevuld.) Binnenkort: integratie met Grogalizer (je hebt het boek echter nog steeds nodig.)

Ooit beperkt tot Tiki-nerds wiens flessencollectie lijkt op Death & Co’s, maken de Beechmaster en Beechmaster Max klassieke en moderne tiki-drankjes moeiteloos beschikbaar voor iedereen voor de lage prijs van slechts $ 4995 en 25 vierkante meter aan aanrechtruimte!

Veiligheidsopmerking: Ondanks berichten dat het MaxAngo-bijlage kan worden gehackt om citroenextract af te geven, moet u dat zeker niet doen. (knipoog).

creditSource link

Cafebouwman
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart